Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2011 02:34 - Нова възможност за инициативни млади хора
Автор: miracles Категория: Новини   
Прочетен: 958 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.01.2011 02:43


Нова възможност за инициативни млади хора

 Заедно в час (Teach For Bulgaria) е нова организация, която ще работи дългосрочно за осигуряване на достъп на всяко дете в България до качествено образование. Заедно в час е пaртньор в международната мрежа Teach For All, която работи по същия модел в повече от 15 държави по света, сред които Teach For America (САЩ), Teach First (Великобритания), и Teach First Deutschland (Германия).

Заедно в час дава изключителна възможност на най‐мотивираните и способни млади хора да дадат своя принос за подобряване на достъпа до качествено образование в България, кaто същевременно развият лидерските си умения и професионалните си качества. Заедно в час подбира специалисти със завършено висше образование от разнообразни сфери и ги подготвя да бъдат успешни мотивиращи учители. Осигурява им се работно място за две години в български училища, чиито ученици имат най‐голяма нужда от подкрепа при развитието на потенциала си.

Учителите на Заедно в час пoлучават пълна подкрепа по време на двегодишната програма, за да се развият като ефективни преподаватели и успешни професионалисти,  с помощта на нашите бизнес и академични партньори. Заедно в час има сформирани партньорства с магистърски програми във водещи университети като Harvard, Stanford, Princeton и Columbia, както и с най‐пeрспективните работодатели в България, сред които Coca‐Cola HBC, Motorolla, Unicredit Bulbank, AstraZeneca и други. В чужбина компании като McKinsey & Co., Deloitte, Citigroup, Goldman Sachs са ключови поддръжници на организациите‐партньори в мрежата Teach For All.

 

Предложението да станат учители на Заедно в час е отворено за всички активни, амбициозни и позитивни млади хора, които имат диплома за висше образование, придобита преди септември 2011 г., и които искат да постигнат значима обществена промяна, кaто дoпринесат за подобряването на образователната система в България и се отличат с ценен лидерски опит.

За да кандидатствате за учител на Заедно в час, не се изискват педагогическа специалност или опит. Като част от програмата се осигуряват безплатно обучение за учителска правоспособност и тренинг по модела „Преподавай като лидер”.

За повече информация и за да кандидатствате, моля посетете :www.zaednovchas.bg

Първият краен срок за подаване на кандидатури е 15 януари 2011!





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: miracles
Категория: Изкуство
Прочетен: 266396
Постинги: 86
Коментари: 147
Гласове: 951
Архив
Блогрол