Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2011 01:37 - А С Т Р О Л О Г И Ч Н А П Р О Г Н О З А -- 2011 --
Автор: miracles Категория: Изкуство   
Прочетен: 1363 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 05.01.2011 21:08


     А С Т Р О Л О Г И Ч Н А   П Р О Г Н О З А
                                       -
- 2011 --
image
ОВЕН
 Животът принуждава Овните през новата година да направят своя избор по отношение на брачния партньор или да останат в самота. Да разширят спектъра на общуване едва ли ще им се удаде - по-скоро ще трябва да го съкратят. Кризисните периоди на труден избор и сътрудничество, преодоляване на обективно сложни ситуации с личен и професионален характер са: първите две седмици на годината, април, август и началото на септември. На 13 март Уран се настанява за 7 години във вашия знак и вие започвате да усвоявате ново житейско равнище, подобно на електрон, получил допълнителен импулс енергия. Мощният импулс нервна енергия, мотив за действие в края на март и в самото начало на април ще развълнува живота ви, а след това повторно ще го активизира в началото на август - ако искате да направите нещо рисковано и нестандартно, гответе се да го свършите тогава. През тази година до юни ще "се побърквате", ще останете динамични и активни до средата на ноември, а после ще станете малко по-умерени. От февруари до юни ще ви съпътства късметът, а вашата самоувереност ще нарасне многократно. Това е време за маркиране на територия, когато ще трябва да тичате по седем фронта и да вършите чудеса от безразсъдство. После обаче ще се наложи търпеливо да обработвате разработеното "месторождение" и да не разчитате, че през юни и след това ще постигнете нещо в крачка. През февруари, март и началото на април някои от вас ще стигнат до крайности и ще са готови да извършат незаконни и бунтарски постъпки. В резултат ще се окажат в опасна ситуация. За Овните това е най-трудното време през годината.

image
ТЕЛЕЦ
До средата на май не си струва да правите важни стъпки в живота със социален характер. Единствено може да поискате да се освободите от обременяващи задължения, да емигрирате или да се заемете с благотворителност. Направете оценка на последните 12 години, преценете своите постижения. Поставете си задачите за следващите 12 години. През втората половина на май Юпитер заедно с Марс и Венера влиза във вашия знак и ви дава възможност до средата на юни да задвижите мащабна житейска задача. Сили ще имате много, помощ също ще дойде. Най-оправдана ще е програмата за търсене на надежден спътник в живота и делово партньорство с цел да повишите своето благосъстояние. Ограничения обаче няма - поставяйте си онези задачи, които ще ви дадат усещане за благополучие и собствена значимост. До средата на август ви ръководят силни чувства, те ви водят напред, изпреварвайки времето. Дано илюзиите не ви попречат в края на март, а лекомислието - в края на април, в началото и края на юли. В края на август настъпва отрезвяване на чувствата и ако не сте допуснали много грешки, мечтите и намеренията ви ще започнат да се материализират. Извършените дребни грешки ще бъдат решително поправени през септември и октомври - обстоятелствата ще ви принудят да го направите. Юпитер пребивава в Телец от 5 юни 2011 до 12 юни 2012 година - имате време "да се развихрите" и да стъпите вие самите върху нови релси, върху които поставяте и своите житейски програми. Най-значимите социални действия планирайте за юни, юли и средата на август. Ще ви помогнат много влиятелни сили. От средата на септември до края на годината предстои да стабилизирате постигнатото и да извлечете от това полза.

image
БЛИЗНАЦИ

Първото полугодие на 2011 година обещава да бъде динамично, а второто - стабилно. През първото полугодие главните житейски събития ще се въртят около децата и романтичните отношения при "домошарите" и около бизнеса и обществената дейност при социално активните хора. И в двата житейски пласта най-бурни и далеч не винаги оправдаващи надеждите и очакванията събития ще се случват през март, април и през първата половина на май. През този период можете да осъществите своите най-откачени желания или да претърпите крах след полет, ако рисковете не са оправдани чрез трезва оценка на случващото се. Именно за този период планирайте най-целеустремените си лични постъпки, преследващи целта за пробив в обществото, изява, придобиване на влиятелни приятели и стремеж да станете "звездата" в някаква социална група. От февруари до края на април финансовите рискове в самостоятелния бизнес са високи. Разходите по това време са оправадни само в случай, че изразходвате "чужди" ресурси, които няма да се наложи да отчитате и да плащате лихви. Например, средствата на заможен съпруг или спонсор. Тогава можете да си позволите спокойно да се отпуснете. Ако разходи изисква бъдещето на вашите деца, тук вече всички рискове са оправдани. През юли персоналната делова активност ще заложи успешна основа на вашата дейност за две години напред. Започнатите през този период програми ще завършат успешно през ранната пролет на 2013 година. Второто полугодие на настъпващата година трябва да стане за вас време, когато ще получавате не афиширани, но стабилни доходи. За повечето от вас това е работата на съпруга или социални плащания.


image
РАК
Потенциално конфликтните обстоятелства, формирани в края на 2010 година, преминават в настъпващата година, вгорчавайки началото на януари с преживявания и тревоги около социалното или семейно положение, децата, любимия човек. Обстоятелствата са над вас и следва да се вглеждате в тях, избирайки своя стил на поведение. Колкото по-неспокойно е било началото на декември 2010 година, толкова (а може и повече) по-остри ще са събитията през първата половина на януари. През този период за вас е нецелесъобразно да заемате настъпателна позиция. Възможност да повишите своя професионален и социален статус възниква от февруари до юни. Не е лесно, но е много възможно през този период да се издигнете. Не приемайте обаче окончателно предложения, свързани с кариерата, и направени през март и първата половина на април. И не встъпвайте в длъжност по това време, ако тя засяга статуса ви, а не прехраната. В същото време всички проблеми и противоречия от социален и семеен характер достигат най-висока точка на противоречие, разголват всички проблеми, които при правилно решение после ще тръгнат към спад. Всички ваши най-важни стъпки ще ви донесат оптимално благоприятни резултати, ако сте ги направили от 12 юни до 20 август. Всякакви договори през този период задължително ще ви издигнат, дори ако това е прекратяване на едни и създаване на други. Също толкова благоприятни социални и финансови обстоятелства се формират за вас от октомври 2011 година до март 2012 година. Възползвайте се от помощта на влиятелни и богати хора.

image
ЛЪВ
Настъпващата година трябва да повиши вашата професионална и обществена активност, да повдигне значимостта ви. В началото на годината се разширяват обичайните граници на "ойкумена", през втората й половина се появяват уникални социални, професионални и финансови възможности, покрай които е почти невъзможно да се мине, ако човек се излежава. От февруари до юни вие можете да се намирате в свободно търсене на своя път, включително до отказ от работа, неоправдаваща вашите надежди и очаквания. Съдебни процеси, обучение, пътуване в чужбина през този период могат доста рязко да преобърнат обичайния ви живот. Да промените своето семейно положение и кариера към по-добро ще съумеете от средата на юни до края на август и от октомври до март 2012 година. До юни можете да се увличате, да разширявате границите на обичайното, но реални резултати ще се появят едва през лятото. От юни 2011 до пролетта на 2012 година вашето социално положение започва стабилно да се подобрява. Да се въздейства активно върху този процес в обществен, социален аспект на събитията е необходимо през април, май и юни. От 20 септември до 12 ноември вашите лични усилия и инициативи поставят основите на нова работна програма за две години напред. Каквото посеете, това и ще обработвате и жънете. Краят на 2011 година е отбелязан с подобряване на материалните възможности благодарение на длъжност и социален статус. В края на ноември се постарайте да получите доста перспективна длъжност, да придобиете или изгодно да продадете солиден недвижим имот или да се ожените за финансово обезпечен човек.

image
ДЕВА
 В началото на годината и през пролетта ще се изострят вашите финансови проблеми и в същото време ще се намери средство за тяхното разрешаване. Най-вероятно с помощта на роднини или членове на семейството. В противен случай, вие ще тряябва кардинално да преобразувате своя източник на доходи. Ако това не се получи през тази година, ще се получи през следващата. Да се бавите обаче не си струва: преживявайки от февруари до март своята лична финансова криза, вие ще трябва да намерите правилния път към стабилно благополучие. Не последна роля в това ще изиграят ресурсите и протекцията на странични хора или роднини. От юни до края на годината настъпва потенциално благополучен период, когато вие по разлчини начини и пътища започвате бавно, но сигурно да се придвижвате към стабилно благополучие. Например, намирайки през пролетта източник на финансиране, можете да постъпите в платен ВУЗ, което ще ви осигури бъдещето. Връзките с чужбина, търсенето на гражданските си права и оформянето на нужните ви договори също ще станат път към обезпеченост. През юли вие ще трябва настойчиво да се стремите към изпълнение на главната социална задача, която сте си поставили пред себе си или която е възникнала още през юни-юли 2010 година. през този период вие ще си изясните тавана на своите възможности. А през втората половина на ноември, декември 2011 година и януари 2012 година ще предприемете всички възможни усилия, за да повдигнете този таван през следващите две години. 2012 година ще стане годината на вашите най-големи социални и професионални постижения. А през текущата година ще е необходимо да направите всичко, за да подготвите този успех. Във финансов и юридически план вие ще постигнете целта на своите най-заветни желания - някой много силен и влиятелен задължително ще ви помогне през юли, август, октомври, ноември и декември. В това отношение най-много ще им върви на августовските Деви.

image
ВЕЗНИ
 Деловите и лични отношения, вашата роля в тях ще определят качеството на живота ви. Необходимо е те да бъдат изграждани и разрушавани разумно, с достойнство и на справедлива основа. Своеобразна криза (а това винаги е възможност да обърнете живота си в по-добра посока) ви предстои да преживеете от февруари до юни. Най-острият момент е март и началото на април. Целта е да разширите хоризонтите в деловите програми, да засилите своята популярност пред публиката (ако това е фактор за кариерата), най-накрая, да уредите личния си живот. Трябва да кажа, че през пролетта ще протичат не само конструктивни, но и деструктивни процеси, стигащи дори до съд и скъсване на договори. Това не е трагедия, а възможност да промените хода на събитията през следващите 10 години от живота си. Началото на този процес е било поставено през лятото на 2010 година, а от февруари 2011 година вашите връзки и договори, публичният имидж и дълбоко личните отношения стремително ще се разрастват, ще се променят. И това е важно условие за по-нататъшните събития. От средата на септември до декември финансовите въпроси и всичко, свързано с имоти и наследство, ви дават възможност да решите личните си проблеми. В по-голяма степен ще бъдат облагодетелствани септемврийските Везни. Всички, които имат намерение да се обогатят чрез операции с недвижими имоти, както и чрез преместване и започване на някои видове бизнес, си струва да положат усилия за това през март, втората половина на май и юни. През юни и юли добри резултати ще дадат вашите усилия в информационните области - най-вече в областта на повишаване на образованието, във връзките с чужбина.

image
СКОРПИОН
 През новата година ще ви се наложи да смените работата си, ако тя е само средство за доходи и липсват професионални стимули. Работата в офиса ще стане не толкова изгодна или ще попаднете в реорганизация. И това ще стане ясно още в края на декември 2010 или в началото на 2011 година. Ще го усетят върху себе си най-вече октомврийските Скорпиони. Друг вариант на тези грижи може да бъде принудителен ремонт или големи разходи за собственото здраве, които потенциално "висят" над вас от май до средата на ноември. По-добре е да правите всичко доброволно и в благоприятно за това време. Такова време за изпреварващи действия настъпва през февруари-март. През август ще се наложи да ликвидирате пропуски и да "гасите пожара" от възникнали внезапно задачи. Най-добрият период за решаване на задачи, свързани с кариерата, или за социално значима постъпка (включително засягаща и брака) е октомври. През втората половина на годината въпросът "с кой си" и при какви условия придобива необикновена важност. Това засяга всякакви договорни и партньорски отношения. Най-надеждните, силни, богати и влиятелни партньори ще привлечете към себе си в края на май, юни, а след това от средата на септември до началото на декември. Има смисъл да поставите пред себе си мащабни задачи от такъв характер и да ги решавате без да бързате и последователно до юни 2012 година. Не бързайте и със сключването на договорите. Пролетните перспективи обещават много, но бързо се изчерпват.

image
СТРЕЛЕЦ
 От май до края на ноември са ви противопоказани финансови операции и нови делови проекти. Успехът ще подведе всички, които обичат риска и са родени в края на ноември. Най-рисков период за вашите доходи е втората половина на март и април. Дори най-скромните и законопослушни граждани през този период ще изпитват необходимост от разходи за децата, за развлечения и осъществяване на някакви страстни желания, и в същото време остър недостиг на средства, както и малка възвращаемост от средства, вложени в собствения им бизнес. Ако тази пролет се влюбите, ще бъдете разочаровани от онова, което ще получите в отговор. В същото време от февруари до юни се намирате в такова приповдигнато настроение, толкова се надявате на любов, щастие и късмет, че е жалко да ви разочаровам с предпазни предупреждения. Иска ми се да вярвам, че ще се сбъднат желанията и ще се реализират плановете на мнозина. Обмислените, пресметнати планове ще дадат повече, отколкото внезапните хазартни желания. През юни и юли, както и от края на август до декември вие можете при желание да намерите доста доходна работа или да получите сериозна изгода от предприемаческа дейност. Най-много полза през втората половина на годината ще ви донесе грижата за дома, домочадието и собственото здраве, в каквато и форма да се проявява тя. Стабилността на битието е ключ към щастието през второто полугодие. Пролетните стремежи към любов, романтика и рискови делови проекти през юни ще прераснат в спокойна увереност от добре подреден бит и стабилна работа. Те ще се запазят до следващото лято.

image
КОЗИРОГ
През пролетта ви предстои да се справите с много нови домашни въпроси. Декемврийските Козирози ще отреагират на събитията по-бързо и могат качествено и към по-добро да променят своя семеен бит. При желание и да започнат нов етап в кариерата си. Всички останали Козирози - също, но мнозина засега просто не са напълно готови за мащабни промени. Затова ще се ограничат до дреболии. Ако сред вашите роднини има Овни, те ще станат онова червено копче, което през пролетта (март, април) ще включи семейството ви на форсиращ режим. До юни в дома ви ще бъде твърде оживено, чак до преместване. През юни положението се променя кардинално - разместванията и всякакви други промени, които повечето от вас толкова не обичат, остават в миналото и настъпва стабилно благоденствие на подреден и осигурен комфорт. Майските събития ще предоставят на повечето от вас шанс да преуспеят значително в живота. От юни до края на годината вие повишавате степента на своя житейски комфорт и благополучие. Важна роля в това ще изиграят Телците, намиращи се във вашето близко обкръжение. Източник на доходи през втората половина на годината ще стане недвижим имот (даване под аренда), изгодна инвестиция на средства, собственият ви талант, който започва да носи приход, порасналите деца или семеен бизнес. Ако се отдадете на удоволствия, ще натрупате стремително килограми. В края на май, началото на юни, в края на ноември и началото на декември сте способни най-ефективно да полагате усилия за повишаването на своето жизнено равнище и за обръщане на събитията във ваша полза.

image
ВОДОЛЕЙ
 В края на януари в живота ви стремително ще се втурнат глобални промени. Ще ги предизвика някой от роднините ви (особено ако сред тях има Овни), приятелите ви или появата на собствена кола, което както е известно променя качеството на живот. Социално активните хора ще навлязат в период на интензивна информационна и комуникационна суета - това преди всичко са журналисти, артисти, политици, обществени дейци. Кулминацията на цялата тази суета на суетите ще достигне през март-април, когато ще се намери противовес във вид на формални и законодателни ограничения или резултатите от риска и вдъхновението ще бъдат оформени по съвсем законен начин. Например може да получите забрана за пребиваване или достъп в чужбина или ще се окажете регистрирани като кандидат за депутат, ще бъдете готови със защитата на подготвената спешно дисертация, ще омъжите по-голямата си дъщеря(син), ще доведете роднина или друго нещо подобно. От юни до края на годината животът ви влиза в своя коловоз, усещате живота си пълноценен в семейството и в стабилната основа на собствената си или семейна фирма. Ако искате да спечелите солидно от имот или да захвърлите работата си и да станете благополучен, осигурен наемодател на жилище, предприемайте мерки за това през втората половина на май, в средата на август и през втората половина на ноември. Ако се каните да намерите защита във вид на влиятелно покровителство (без да го афиширате) или социална подкрепа, работете за това в същите периоди от време. Колкото по-рисков и бурен ще бъде животът ви от февруари до юни, толкова по-уравновесено и стабилно ще се подрежда той след това.

image
РИБИ
Причина за всички събития през новата година ще станат вашите постъпки и инициативи през 2010 година. Още през януари 2011 година вие можете да представите на света своите условия и самите себе - един талантлив и успешен човек. От февруари до юни обстоятелствата се променат кардинално. Стремително се отварят възможности да преобразувате своите таланти в благосъстояние. Положете за това повишени усилия от 24 февруари до 22 юни и ще постигнете много. Ако пък харчите всичко спечелено с риск да натрупате дългове, то още през март и началото на април ще се окажете в доста сложна финансова ситуация. Това време е крайно неблагоприятно за големи разходи и кредити. През втората половина на април и началото на май може благополучно да уредите много финансови затруднения, разчитайки на стари влиятелни приятели или мощна организация. И затова си струва да установявате и укрепвате отношенията си със солидни организации и фирми, желателно е на държавно подчинение. Както и да дружите с Козирози. От 12 юни до 15 август можете да вземете най-сполучливите решения с материална полза и социален характер - да сключите съответните споразумения, да си осигурите верни и влиятелни партньори, да заемете силна позиция в някаква организация или социална група. Това е вашият шанс, който в края на август, в края на октомври и в края на декември ще се обърне още веднъж към вас с другата си, но също така благоприятна за вас страна. Има смисъл да използвате тези "стъпала" за своето издигане.
Н. Чиркова
margaritta.dir.bg/03horoskop2011.htm

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yotovava - Ха, дано
05.01.2011 11:22
:))))))))
Валя (Везни)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miracles
Категория: Изкуство
Прочетен: 264516
Постинги: 86
Коментари: 147
Гласове: 951
Архив
Блогрол