Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2011 20:53 - ПЛАНЕТАРЕН ХОРОСКОП ЗА 2011 ГОДИНА
Автор: miracles Категория: Изкуство   
Прочетен: 9745 Коментари: 18 Гласове:
4

Последна промяна: 02.01.2011 00:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПЛАНЕТАРЕН ХОРОСКОП ЗА 2011 ГОДИНА
  image
 

 

Предстои една революционна година, започва дългоочакваната ера на Водолея. Парите и материалните ценности постепенно губят своето значение, стремежът към свобода, любов и саможертва се възцарява между хората

  
Отново природни катаклизми, политически революции, обществени и религиозни промени чертаят планетите за 2011 година.Но заедно с това и енергия за нови духовни промени, за любовни и бизнес постижения. 2011 година няма да е много успешна, но и няма да е толкова тежка, колкото е отиващата си 2010-а, пише Враца плюс. Астролозите съдят за това по разположението на планетите и тяхното влияние върху съдбоносните събития през всеки от 12-те месеца на следващата година.         Януари На 4 януари се очаква първото слънчево затъмнение в съзвездието Козирог, което ще донесе сериозни, макар и не много стремителни структурни изменения в държавното и политическо устройство в различни направления. Настъпва период на държавни и обществени преврати, радикални промени в идеологията и политиката.
Януари ще даде тласък на глобални промени в политиката и бизнеса. Ще започне преустройство на световните сили.
На 5 януари е точното съединение на Уран и Юпитер в знака Риби, с хармоничен аспект към Венера. Влиянието на тези планети ще заложи основите на нов цикъл и ще поднесе на хората за този период надежда, щастие в любовта, възможности за развитие, пробуждане на творческите сили и полезни иновации.
Нужно е да бъдем оптимисти, да вярваме в себе си и да използваме своите дарби и вродени способности в името на това да постигнем успехи през цялата следваща година. Жаждата за обновление, стремежът към разширяване на познанията в нова посока и към нов начин на живот, които носи със себе си Юпитер, се преплитат с особеностите на надарения Уран.
На 22 януари Юпитер влиза в знака, който открива Зодиака. В този момент не е нужно да си пророк, за да предвидиш скорошни промени и да почувстваш диханието на новия живот. Това означава огромен импулс към зараждане на новото. Промените обаче ще се окажат не така скоростни, колкото би ни се искало. Но въпреки това точно сега е моментът, в който може да се предприемат смели крачки напред - например, може да направите нещо революционно в своя бизнес.         Февруари На 25 февруари Юпитер и Плутон образуват точна квадратура. Двете небесни тела в този момент застават директно, но тъй като се разпада разрушителната конфигурация с участието на Юпитер, Сатурн, Уран и Плутон, този неблагоприятен аспект може да не се окаже толкова драматичен. Възможни са критични промени в световната икономика и военни конфликти. Какво да очакваме? - Дефицити, банкрути, сривове на фондовите пазари, фалити на големи корпорации и банки, авиокомпании, големи фирми в превозите, металургията и дори интернет гиганти. Но при тази черна серия добре може са се справят в печалбата на пари: оръжейните заводи, търговците на оръжие, валутните спекуланти - брокери и банкери, компаниите, които се занимават с производство на микрочипове и развиват нанотехнологиите, енергийните картели. Тези, които изпробват себе си в ново направление или разработят нова мащабна идея, ще се сблъскат с първите организационни трудности. В този период основното е да вярвате в своите сили. В голяма степен оправдано ще бъде и упованието в благосклонната съдба и щастливата случайност.         Март Един от най-събитийните месеци. На 4 март е преходът на Лунните възли върху оста Стрелец - Близнаци. Това небесно събитие ще натовари годината с особена идеологическа активност, повишен интерес към нови учения и религиозни концепции. Хората ще бъдат обладани от силно желание да обещават, да вярват безразсъдно, да мечтаят, но и постоянно да променят мнението си. И мъчително ще се избавят от робската психика, излизайки на нови основи - на Светлината и Истината. Това не е само индивидуална работа на всеки един човек, но и на цели общества.
От 12 март Уран за цели 8 години ще „отседне" в знака Овен. Този период може да се счита за настъпването на епохата на Boдoлeя. Oвeнът - това е огън, а Уpaн е планетата на революциите, непредсказуемите събития, новаторството и колективната дейност. Неотменният атрибут на Уран в знака Овен е стремежът към свобода и независимост.
Когато на 12 март Уран премине в Овен, трябва да очакваме бум на иновационна предприемаческа дейност, развитие на информационните технологии, възобновяване на жестоката конкуренция в IT-сектора. Очаква ни нещо съвсем ново, непредсказуемо, което може да преобърне целия свят. Тотални и неочаквани катаклизми ще принудят много хора да погледнат по различен начин на собствения си живот, независимо от това какво се случва наоколо.
Ще се променят национални и културни тенденции, бизнес, политика, творчество и изкуство. Ще станем свидетели и участници в спадове и подеми, процеси на разрушение и съзидание. Активна роля в тях ще изиграят тези, които са готови за действие - независимите, прями и открити хора, изобретатели и новатори, посветили себе си на изграждането на новия световен ред.
        Април От 2 април Марс влиза в своя управляващ знак - Овен. Този период може да се характеризира с напрегнатите отношения. От 4 април в съединение се намират Уран и Лилит, чиято енергия може да зарази обществото с излишни емоционални фиксации върху идеята за независимостта и да изврати представата за демокрация.
Правата на жените в този период може да получат ново разбиране и отношение. В този ден Нептун преминава в своята обител - знакът Риби, и ще остане там до октомври 2025 година. Заедно с него хората навлизат в представата и разбирането за новия жизнен порядък. Ще се прояви особен интерес към психическите възможности на човека, ще се концентрира вниманието върху религиите и духовността.
Романтизъм, идеализъм и саможертва ще престанат да са само понятия, а проявите им в действителността няма да са рядкост. Парите и богатството намаляват своето значение. Появява се желание да се трудим в името на общото благо. Настъпва период на великата сила на любовта, творчеството и изкуството, стремежът за съхраним мира и живота на Земята, да умножим духовната сила на любовта и богатството на природата. Това са плюсове, но има и минуси. Транзитът на Нептун (океаните, големите реки, морските течения) през Риби (океанът, стихията Вода) означава начало на период на мощни проявления на водната стихия. Още днес трябва да започнем да се готвим за предстоящите наводнения в много региони по света, разположени в потенциално опасни за цялото земно кълбо места. Също така ерата на Нептун обикновено ражда изобилие от религиозни фанатици, сектанти, наркомани, алкохолици, шизофреници; води до хаос в икономиката.
От 31 март до 23 април Меркурий ще бъде ретрограден - в такъв период в общуването настъпват постоянни натоварвания, хората понякога грешно тълкуват информацията и са склонни да я изопачават. Това е време на грешките. Нужно е да бъдем особено внимателни във воденето на преговори, в оформянето на документи, в правенето на финансови отчети, в превоза на стоки и в пътешествията.
Следва да се отбележи с особено внимание времето от 16 април до 8 май, когато едновременно Юпитер и Венера ще се намират в благоприятния за тяхното проявление знак Риби, а Слънцето ще е в знака на своята екзалтация - Овен. Това е благотворен период, когато всички начинания са успешни.
        Май Един твърде интересен месец. На 1 май ще станем свидетели на Парада на планетите - уникалното съединение на Марс, Юпитер, Меркурий, Венера и Луната в знака Риби.
А на 7 май ще се представи още един Парад - съединението на четирите най-ярки планети в знака Овен: Венера, Марс, Юпитер, Меркурий.
Всяко такова масово съединение на планети говори за натрупване на енергия с последващото й изригване, при което характерът на това явление е напълно непредсказуем. Парадът на планетите винаги е катализатор на съдбоносни социално-политически събития в живота на обществото и за мощни природни стихии. От 3 до 8 май ни очакват особени дни. Марс и Юпитер са в своите знаци - Овен и Риби, а Слънцето и Венера са в екзалтация. През това време трябва да се планират различни важни начинания, тъй като в нашия материален свят много рядко се случва такова стечение на благоприятни фактори. Средата на май може да е бурна за любовните отношения, заради положението на Венера задно с Марс в огнения знак Овен. Впрочем, малко повече плам в отношенията никак няма да попречи, още повече под контрола на добрия чичко Юпитер.         Юни В началото на юни, заради затъмнението в знака Близнаци, са възможни проблеми в средствата за комуникация и придвижване. Много обичайни транспортни средства ще минат в лагера на непригодните, ще слязат от сцената популярни марки автомобили, ще бъдат закрити заводи. На 4 юни Юпитер се премества в Телец, където засилва качествата на този знак - разширява зоната на финансовото благополучие, позволява да сложим в ред доходите си и да ги увеличим. Може да се очаква, че нестабилната финансова ситуация, в която се намираме вече няколко години, най-после да започне фундаментално да се разрешава. В областта на финансите преобладават консервативните тенденции, рискът няма да е актуален, заради което ще се появи възможност да се насладим на простичките житейски радости в семейно обкръжение. До края на годината «на висота» ще бъдат земните знаци - Телец, Дева, Козирог. Юпитер в Телец покровителства дейността по подобряване на околната среда. Неговият преход в този знак ознаменува стабилизация и край на най-напрегнатите търсения. Първите изпитания на здравината, както и първите тържества, свързани с настъпването на новия живот, са завършили. Бъдещето окончателно става настояще, макар и все още в нашето съзнание. Към този момент е желателно вече напълно да сте определили посоката на своята дейност (например, работа или образование), да сте направили избора на авторитетните за вас лица, приятели и покровители, а също и да сте наясно с философската, законодателна и нравствена платформа, на която планирате да действате в следващите 12 години. Подходът на Сатурн към директно движение на 13 юни ще донесе подобряване в сферата на недвижимостите, металургията, банковия сектор.         Юли До 23 юли Венера в знака Близнаци носи лекота, кокетство и непостоянство в общуването. На 7 юли Юпитер се намира в точен трин към Плутон - превъзходен период! Разгръщат се цели и амбиции. Успешно се подреждат обстоятелствата и помагат на всеки да придобие по-внушителен имидж, власт и дори богатство. Опасност може да се крие обаче в излишното самодоволство, увереността в това, че всичко върви по план, нетърпението, изкушението да се действа твърдо и против властите, заобикаляйки норми и правила. За Скорпионите този период отваря мащабни възможности и благоприятни перспективи. Крупни бизнесмени ще сключат успешни сделки. Този месец, както и през юни, е необичайно натоварен с напрежение и отговорности период за Рак, Овен, Везни и Козирог. Това за тях е поредният житейски зрелостен изпит.         Август Юпитер влиза с обратно движение в Телец на 30 август. Дните от 23 до 30 август не се препоръчват за начало на нови дела, за откриване на магазин, за регистрация на фирми (особено занимаващи се с образование, пътешествия, юридически и адвокатска или издателска дейност). Не трябва да се вземат заеми и кредити. Юпитер ще се движи през знака Телец в ретро направление от 30 август до 25 декември. В този период актуални стават финансовите въпроси. Ретроградното движение на тази планета насажда чувство на неудовлетвореност и кара хората да се съсредоточават върху материалните неща.
Възможно е да се появят тенденции на преоценка на личните потребности. Възникват чувства, свързани с недостатъчното получаване на материални блага. На първо място това време е за преразглеждане и преосмисляне на личните ценности.
Ретроградността на Юпитер е по-малко осезаема за отделния човек, но силно се отразява на обществото като цяло. Като правило ретроградният Юпитер се характеризира с преоценка на основните обществени ценностни ориентири. Казано по друг начин, обещаните социални „благини" точно в този период не си струва да очакваме, че ще се изсипят върху нас като от рог на изобилието. Напротив, налага се да стегнем колана с още няколко дупки. Ретроградността на Меркурий от 3 до 26 август може да увеличи недоразуменията, неразбирането, обидчивостта, връщането към решаването на стари и отново възникнали проблеми. Това е неблагоприятно време за сделки и договори, възможни са грешки при парични преводи. По-добре е този период да се използва за отдих в някое тихо и уютно място, край вода и заедно със семейството и близки приятели. А може да се отправите и на недалечно пътешествие, като при това обърнете особено внимание на правилата за пътно движение и да избягвате високите скорости, както и острите ситуации в общуването. Втората половина на август се очаква да бъде шарена, светска, с празници и фойерверки - доколкото тя ще премине под влиянието на Слънцето и Венера, които са в кралския знак на Лъва.         Септември Началото на есента не е много благоприятен период, заради движението но Марс през знака Рак - до 19 септември. Твърде вероятни са депресии, неудачи в бизнеса и любовта. Мъжете няма да са на „ти" със самите себе си, а заради техните капризи и променливи настроения жените ще си скъсат нервите. От 14 септември до 23 октомври Венера, Меркурий и Слънцето последователно встъпват в знака Везни и преминават през съединение със Сатурн. Партньорските контакти от всякакво естество през това време ще получат нов импулс и се превръщат в спокойно и зряло сътрудничество. От 23 до 27 септември настъпва активната опозиция Слънце-Уран. В този период в отношенията с партньорите може да настъпят резки промени - възможно е да се изменят напълно вашите възгледи за хората и алгоритмите за общуването ви с тях, както и законите, плановете и проектите ви. Всички промени обаче трябва да се правят бързо и без отлагане да бъдат вписвани в новия ви жизнен план. На 26 септември Меркурий влиза във Везни. Обърнете внимание на 26 и 27 септември - именно в тези дни може да промените по удивителен начин своите възгледи и намерения, или това ще направят вашите партньори.         Октомври По целия свят ще се въдвори стремежът към равновесие, тъй като Венера на 4 октомври влиза в знака Везни и до 28 октомври, независимо от сложността на транзита на мъжките планети, ще се стреми да реализира девиза си «красотата ще спаси света». През целият октомври Сатурн ще се намира във Везни, което фокусира нашето внимание върху партньорските отношения. Везните управляват такива сфери като брака, приятелствата, бизнеса и конкуренцията. Сатурн във Везни ни принуждава сериозно да се замислим за това как избираме партньорите си, как се държим в съюз и кого харесваме. В такива периоди част от браковете може да се разпаднат, стари приятелства да приключат, да се разрушат делови партньорства. Важно е времето от 5 до 14 октомври, когато Сатурн последователно се съединява с Меркурий и Слънцето. В този период, както и преди година, най-неефективна е едноличната позиция. Не прекъсвайте връзките си с хора, с които сте минали през огън и вода, дори ако вашият пореден проект е завършен и не виждате вече причини да продължавате близкото сътрудничество.
През това време е нужно да презаложите цикъла, започнат в предишното съединение на Слънцето и Сатурн, в началото на октомври 2010 година.
        Ноември През почти целия месец Уран е в опозиция с Плутон. Това е период на масови катаклизми и радикални промени в живота. Всичко старо и отживяло си отива. В обществото ще нарастват революционните промени, но те няма да се появят изведнъж, а постепенно: Сатурн във Везни сдържа тяхната енергия, а Плутон в Козирог я разпределя, като се подчинява на Сатурн.
Едновременно тринът към Юпитер и Марс към Плутон ще оцветят със своето влияние почти целия месец, като стимулират динамичната страна на живота. Буквално бликат енергичност, активност, решителност, смелост, предприемчивият дух.
Трябва да се възползвате от транзита на Марс през знака Лъв, който ще продължи до втората декада на ноември. Енергиите на този знак помагат да правим тези неща, за които сме настроени и за които на първо място може да разчитаме на себе си, а околните са принудени да се съобразяват с нас.
        Декември От началото на месеца Юпитер и Сатурн отново ще са в опозиция един спрямо друг. Това са най-големите планети и управляват противоположни сили. Юпитер управлява разширяването, а Сатурн - свиването. В опозиция те разкриват пред нас истината!
Те разширяват нашето разбиране по фундаменталните въпроси и основните общочовешки истини. В самия край на календарната 2011 година много хора ще почувстват, че от плещите им се е стоварила планина.
В края на декември Юпитер преминава в пряко движение. Това е период, в който всеки може да намери своята ниша, да определи кръга от връзки и партньори, да се задълбочи в това, което поради липса на време е възприемал досега повърхностно.
2012 година ще започне на съвсем нова вълна. Отново се очаква приток на нови възможности. В навечерието и веднага след Нова година е важно не просто да мечтаем и планираме, но и да държим отворени всички канали за постъпване на информация и да се опитаме да бъдем на много различни места.
Това е удивително време - невероятни срещи, приятни изненади, промени в средата и общуването. Настройте се на този обновяващ опит, с който ще започнете следващата година!

bulgaria-news.bg/category/yellow-stones/requests/resume/post66621.html





Гласувай:
4



1. iliada1 - ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА!
02.01.2011 12:06
Сурва весела година, до година до амина. Здраве, щастие и рози,виното в двойни дози, и, пожелаваме на вас от страна на Дядо Мраз!
цитирай
2. miracles - Благодаря :)))
03.01.2011 20:07
Честита Нова 2011 година @iliada1! Много здраве, щастие и вдъхновение
цитирай
3. анонимен - самые красивые платья фото
17.10.2012 04:33
Как дела?Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://members.multimania.co.uk/ipoffice/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=2735>распродажа детских комбинезонов </a> шлепанцы женские <a href=http://sot-ray.ru/index.php?subaction=userinfo&user=FlomsGomy>платье трансформер выкройка </a> купить туфли распродажа <a href=http://daftari.rayantec.ir/member.php?action=profile&uid=2190>одежда kerry интернет магазин </a> нарядные платья для девочек ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>Buy Cheap Online Kamagra overnight delivery </a> - Kamagra Oral Jelly order ajanta pharma : cialis and Kamagra together : <a href=http://lowest-kamagra-prices.blog.hr/>Buy Kamagra Online without a prescription </a> - Kamagra review
цитирай
4. анонимен - мастер класс по изготовлению бижутерии
17.10.2012 13:30
Привет Всем!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://aintour.ru/index.php?subaction=userinfo&user=Readramma>купить юбку летнюю </a> белье <a href=http://tyuryaga.ru/user/assulaBic/>купить школьную сумку через плечо </a> купить школьные брюки <a href=http://dasapolstulu.narod2.ru/>платья на свадьбу </a> куртки мужские зима ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>Online Ordering Kamagra Cheap without prescription </a> - Kamagra online France : Kamagra Increasing the sexual functionality : <a href=http://kamagra-now-online.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly 100mg visa </a> - Kamagra Oral Jelly 100mg Europe ajanta pharma
цитирай
5. анонимен - харьковский интернет магазин одежды
17.10.2012 22:50
Как дела?Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://www.basketwall.info/user/Gakchalay/>интернет магазин одежды великобритания </a> джинсы узкие мужские <a href=http://openvice.ru/user/Aftefbypebiab/>белые вечерние платья </a> где купить ортопедическую обувь <a href=http://detransle.narod2.ru/>купить платье классика </a> домашняя одежда интернет магазин ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra100.blog.hr/>Kamagra plus side effects </a> - mail order Kamagra medication online : Kamagra Oral Jelly suppliers australia : <a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly 100mg canada isosorbide mononitrate </a> - Kamagra 1000mg
цитирай
6. анонимен - купить платье в горошек
18.10.2012 01:08
Привет Всем!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://vipsoft.su/user/Whopsyelalley/>купить ортопедическую обувь </a> куртка для девочки <a href=http://www.wetoday.ru/user/insiluend/>купить рюкзак десантника </a> бэмби одежда интернет магазин <a href=http://omapostulez.narod2.ru/>интернет магазин одежды для беременных </a> галифе джинсы мужские ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>Order Kamagra without a prescription Online </a> - online purchase Kamagra delivered overnight : discount Kamagra Generic : <a href=http://kamagra-online-drug-stores.blog.hr/>online Kamagra tablets </a> - Super Kamagra tablets sildenafil citrate
цитирай
7. анонимен - купить американскую футболку
18.10.2012 10:05
Как дела?Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://tg-project.ru/user/Jedevitep/>купить ортопедический рюкзак для первоклассника </a> аксессуары для волос <a href=http://www.lost5.ru/user/Cefalloma/>платье подруги </a> платье русалка <a href=http://elegalocez.narod2.ru/>где купить мужскую обувь </a> сумки интернет магазин недорого ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-now.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly australia Online </a> - Cheapest Kamagra prescription : viagra Kamagra wroclaw : <a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly suppliers UK stockholm hotell </a> - Kamagra 100mg us
цитирай
8. анонимен - рюкзак игрушка купить
19.10.2012 02:48
Здраствуйте!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://st.benoit.ermitage.free.fr/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=3735>распродажа ветровок </a> интернет одежда <a href=http://gazzis.ru/user/LoomafemsWeno/>шипы для одежды купить </a> модная одежда для мальчиков <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>купить женское белье </a> женские джинсы больших размеров ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>order Kamagra </a> - Online Kamagra Online Cheapest : c.o.d. saturday Kamagra Buying online : <a href=http://kamagra-paypal-online.blog.hr/>super Kamagra tablets </a> - get Generic Kamagra Online pharmacies
цитирай
9. анонимен - интернет магазин меховой одежды
19.10.2012 11:46
Привет Всем!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://dust2.ru/index.php?subaction=userinfo&user=Poubuncoono>раскрой платья </a> пижама купить <a href=http://academ.bsmu.edu.ua/user/Sitavexia/>платье скачать </a> интернет магазин лыжной одежды <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>мужское белье интернет магазин </a> магазин esprit ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>lowest price Kamagra Online from Canada </a> - online ordering Kamagra Cheap without prescription : silagra Kamagra : <a href=http://kamagra-online.blog.hr/>online order Kamagra to Buy </a> - discount Kamagra prescription
цитирай
10. анонимен - костюм лурдес купить
19.10.2012 20:55
Привет!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://constraders.com/user/isorsTosy/>симс 3 платья </a> интернет магазин стильной одежды <a href=http://dorama.forsite.org/user/Beimbterice/>франческо донни одежда интернет магазин </a> проволочная бижутерия <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>дорожный рюкзак купить </a> купить женскую куртку ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-100mg-online.blog.hr/>Kamagra 100mg ajanta pharma </a> - Buy c.o.d. Kamagra prices : k100 Kamagra : <a href=http://kamagra-oral.blog.hr/>Super Kamagra affordable </a> - Super UK Kamagra Oral Jelly
цитирай
11. анонимен - сайты интернет магазинов одежды
20.10.2012 01:57
Здраствуйте!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://gifky.ru/user/alkalmene/>где купить обувь маленьких размеров </a> пижамы мужские <a href=http://besplatnoe-porno.info/user/Jepeindeday/>модели платьев </a> итальянское пальто купить <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>платья elie saab </a> интернет магазин одежда для новорожденных ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-fedex.blog.hr/>Kamagra 100mg internet </a> - Generic Kamagra lowest price online : Kamagra sildenafil 100mg tablets : <a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>Buy Cheap UK Kamagra pills </a> - Super Kamagra Cheap 12 tablets
цитирай
12. анонимен - каталог одежда для подростков
20.10.2012 16:08
Здраствуйте!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://www.opiratinha.org/user/Poergotok/>сборщик бижутерии </a> заколки для волос <a href=http://study-books.info/user/Skendsheeds/>бижутерия из камней </a> распродажа сандали <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>платье волна </a> куртки кожаные мужские ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://get-kamagra.blog.hr/>Kamagra suppliers Online UK only </a> - Oral Jelly 100mg suppliers Cheapest Kamagra : Online drug stores Kamagra overnight shipping : <a href=http://kamagra-fedex.blog.hr/>Cheapest online pharmacy Kamagra with mastercard </a> - Buy Kamagra online consultation lowest price
цитирай
13. анонимен - шелковая сорочка купить
21.10.2012 00:59
Как дела?Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://llan.ru/user/offegleno/>оборудование для бижутерии </a> женские вязаные кофты <a href=http://svelagolez.narod2.ru/>платья бекхэм </a> зара магазин одежды каталог <a href=http://teenland.chv.ua/user/onendyNog/>купить футболку стрейч </a> аксессуары ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://cheap-kamagra-online.blog.hr/>Cheap Generic Kamagra online overnight </a> - Kamagra tablets dealers : Kamagra UK online apcalis : <a href=http://discounted-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly free shipping prescription online </a> - viagra Kamagra codes
цитирай
14. анонимен - дешевая одежда интернет магазин китай
22.10.2012 08:43
Как дела?Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://rap.slavyan.by/index.php?subaction=userinfo&user=Apammalry>в платье порно видео </a> оптовые магазины бижутерии <a href=http://animeclub.pp.ua/user/Neepttync/>платье скачать </a> эйвон каталог распродаж 2012 <a href=http://www.parsan.od.ua/user/orarttymn/>купить куртку adidas </a> белые длинные платья купить ... Успехов Вам!
-====-
<a href=http://kamagra-wirkungsvolles.webstarts.com/>bulk exporters of Kamagra </a> - super Kamagra tablets apcalis Kamagra stockholm Cheapest Kamagra in UK :.Generic Kamagra India online .:<a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>Kamagra 100mg UK sildenafil citrate </a> - 100mg Buy Kamagra tablets
цитирай
15. анонимен - сумки braccialini купить
30.10.2012 21:16
Здраствуйте!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://www.smolnk.ru/index.php?subaction=userinfo&user=slawalloloBoM>купить костюм сборной россии </a> платья женские интернет магазин <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>детская обувь кларкс купить </a> распродажа одежды мужской <a href=http://buddabar.com.ua/user/Irrippign/>купить ортопедический рюкзак для первоклассника </a> леггинсы интернет магазин ... Успехов Вам!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://kamagra-100mg-online.blog.hr/>next day delivery Kamagra with no script </a> - ajanta kamagra pharmacy : Buy Kamagra Oral Jelly : Discount for re 5 7 % <a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly united states </a> - kamagra on line farmacy trust
цитирай
16. анонимен - платье сами
01.11.2012 08:11
Уважаемые господа!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://third-world.ru/user/Thearmashen/>кожаный пиджак купить </a> river island сайт <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#белое-платье-2010»>белое платье 2010</a> топы распродажа <a href=http://ciscopersian.com/user/pextGrate/>интернет магазин вечерняя одежда </a> модные бренды ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>Kamagra tablets online </a> - Kamagra shop Cheap : cheao kamagra : Discount for re 5 7 % <a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly UK effects </a> - US pharmacies Kamagra
цитирай
17. анонимен - купить одежду в донецке
03.11.2012 23:38
Доброго времени суток!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://www.kraspersonal.ru/index.php?subaction=userinfo&user=Squeerutt>фурнитура для бижутерии интернет магазин </a> детская одежда интернет <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#интернет-магазин-классической-женской-одежды»>интернет магазин классической женской одежды</a> интернет магазин одежды из англии <a href=http://worldmags.net/user/SlasotsLarLam/>купить зимний костюм для девочки </a> джинсы галифе мужские ... Хороших Вам покупок!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Buying Kamagra online in Britain </a> - Kamagra Online canadiain : Kamagra Oral Jelly 100mg offers sildenafil citrate : Discount for re 5 7 % <a href=http://online-kamagra.blog.hr/>Super UK Kamagra tablets </a> - Kamagra UK Generic viagra
цитирай
18. анонимен - платья в греческом стиле фото
04.11.2012 14:32
Уважаемые господа!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://fish-hunters.ru/user/pairwayweef/>купить сумку мужскую в украине </a> нижнее женское белье <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#купить-утепленную-куртку»>купить утепленную куртку</a> купить джинсы женские больших размеров <a href=http://postory.ru/index.php?subaction=userinfo&user=loogueAquange>необычная бижутерия </a> фото сумки женские ... Успехов Вам!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>Cheapest Kamagra UK </a> - pineapple Kamagra : Cheap Kamagra pills impotence : Discount for re 5 7 % <a href=http://info-kamagra.com/>Cheap Kamagra online pharmacy Generic viagra Buy </a> - kamagra court cases
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miracles
Категория: Изкуство
Прочетен: 264513
Постинги: 86
Коментари: 147
Гласове: 951
Архив
Блогрол