Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2010 17:20 - ВИЦОВЕ
Автор: miracles Категория: Хоби   
Прочетен: 1520 Коментари: 0 Гласове:
3



  Трите плика на шефа image

Нов мениджър заема ръководен пост в голяма фирма. Ден преди да стане шеф, той се запознава с досегашния си предшественик, който му казва „Ще ти помогна да навлезеш бързо в работата. Оставям ти три номерирани плика за писма в чекмеджето на бюрото. Отворяй по един всеки път, когато компанията е в криза и не знаеш какво да правиш."

Три месеца по-късно във фирмата възникнал сериозен проблем и новият шеф изведнъж се сетил за „завещанието“ на предишния директор. Отворил първия плик и вътре открил бележка: „ОБВИНИ ТОЗИ, КОЙТО Е ЗАЕМАЛ ПОСТА ПРЕДИ ТЕБ!“ Мениджърът решил да последва съвета и бурята отминала.

Половин година по-късно компанията била изправена пред сериозни проблеми с качеството на продукцията. Шефът отворил втория плик и вътре открил съвета: „РЕОРГАНИЗИРАЙ“. Веднага се заловил да изпълни препоръката и не след дълго и тази криза отшумяла.

Известно време нещата вървели по мед и масло, но, естествено, корпоративното щастие не е вечно и възниквал трети проблем. Положението било толкова сериозно, че служителите се разбунтували. Шефът мислил, чудил се пък накрая решил да отвори и последния плик. А в него пишело: „ПОДГОТВИ ТРИ ПЛИКА ЗА ПИСМА!“.





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: miracles
Категория: Изкуство
Прочетен: 266379
Постинги: 86
Коментари: 147
Гласове: 951
Архив
Блогрол