Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2010 14:43 - ВИЦОВЕ
Автор: miracles Категория: Хоби   
Прочетен: 1476 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СТРОГО СЕКРЕТНО

Българин, американец и руснак обменят опит по въпросите на фирмената сигурност на международен семинар.

 - Ние, в САЩ, сме много напред! Ако две ведомства работят на една и съща улица, едното няма как да разбере какво прави другото. - гордо заявява американският специалист.

- Това не е кой знае какво – отрязва го руснакът. – У нас, ако два отдела работят на два етажа, единият няма как да научи с какво се занимава другият.

- Добри сте, ама още сте далеч от нас! – отсича българинът. – У нас, в една стая, на едно бюро работи един служител и сам не знае какво върши.

КОМЕНТАР

 

 

ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА бе спечелена от чиновниците!

 
imageТретата световна война бе спечелена от чиновниците. Тази победа бе прогнозирана преди 40 години от швейцарски фермер. Преди 40 години, когато в капиталистическите държави правеха това, което ние сега. Първо какво означава чиновник. Това е човек, който само консумира без да произвежда нищо. Той контролира
това производство. Тоест тези които се трудят зависят от бюрократите.
Тази война се води в целия свят. Чиновникът е зависим от друг чиновник, който е по-нагоре от него. На върха са парите, които уволняват и назначават чиновниците, ако не слушат. Най-долу са работниците, разбирай робите. Те чакат благословията на чиновника. Нашите обаче зависят от тези в Европейския съюз. С други думи Бай Петър от варненското село Ветрино например чака субсидии от нашите от чиновници, а те от европейските и накрая до Бай Петър не стига почти нищо, защото ония там са разпределили парите. Идва някакъв чиновник и му казва на селянина - Тук не отговаряш на европейските изисквания, там си нарушил еди какво си.
В момента из тържищата на държавата са тръгнали данъчни.
"Сутринта идват и искат едни документи. На другия ден идват други и искат съвсем различни документи. Нарочно ни мотаят, искат рушвет. Нека да дойдат, да се изцапат и да видят как се произвежда. Те по костюмче и вратовръзка ни дерат, а в същото време границата минава продукция, която ни убива с ниска цена", каза смачкана от бачкане на полето българка. Чиновникът демотивира производителя, затова в България нищо не се произвежда.
Ами банките. В Америка и Великобриатания се усетиха, че загиват, ако държавата не се намеси и сложиха 10 годишен данък-банки. В България Бойко не може да го направи, защото банкерите му са евери. А не може за 1-2 да има данък, а за другите - не!
www.varna-sport.com/






Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. batstefan - Толкова много прилики
28.10.2010 15:00
и все случайни!
цитирай
2. yotovava - Яко производство
28.10.2010 20:01
... на чиновници....

Поздрав
Валя
цитирай
3. анонимен - Tova
31.10.2010 15:24
e samata istina.Mnogo spoluchliva basnia.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miracles
Категория: Изкуство
Прочетен: 264502
Постинги: 86
Коментари: 147
Гласове: 951
Архив
Блогрол